Stefans svets och reparationstjänst

Östergötlands län

Information

Stefans svets och reparationstjänst är ett bolag som finns i Boxholm. I Stefans svets och reparationstjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åström, Pär Stefan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefans svets och reparationstjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefans svets och reparationstjänst på telefon 0140-32037.

Reparationer och underhåll av bilar samt maskiner inom jord, skog och entreprenad, smidesarbeten till bygge och industri t e x ingjutningsplattor, inbrottsgaller och pelare, tillverkning och försäljning av redskap för jordbruksmaskiner såsom skopor, lastbryggor och lyftbommar.

Idag är Stefans svets och reparationstjänst av bolagstypen Enskild firma.

Stefans svets och reparationstjänst är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stefans svets och reparationstjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Stefans svets och reparationstjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefans svets och reparationstjänst så är det följande:

Stefans svets och reparationstjänst har 620224-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.