Tärna Kraft

Östergötlands län

Information

621115-XXXX är organisationsnummer för företaget Tärna Kraft. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tärna Kraft är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Tärna Kraft finns i.

Tärna Kraft har varit registrerat sedan 1999-11-27 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tärna Kraft så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Tärna Kraft är och det finns flera bolag i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Tärna Kraft är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tärna Kraft så kan ni göra det på telefon genom 070-7107016 eller genom brev på följande adress:

Produktion av elkraft, konsultationer inom el- och säkerhetsinstallationer samt försäljning av produkter för diet och kosttillskott.

Det finns olika personer som har en koppling med Tärna Kraft och det är Johnston, Andrew David som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,