Lemvigs Teknik & Fiske

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Boxholm och Lemvigs Teknik & Fiske är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lemvigs Teknik & Fiske är ett av dem. Statusen för Lemvigs Teknik & Fiske är att Bolaget är aktivt.

Lemvigs Teknik & Fiske är ett Enskild firma och skapades 1991-04-05. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lemvigs Teknik & Fiske ska trivas.

I Boxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med fiskeutrustning och kringutrustning såsom flytringar, flytdräkter. Handel och service av motorer, cyklar, mopeder, mc samt teknisk utrustning och reservdelar såsom digitala hastig- hetsmätare, färddatorer, varvtalsregulatorer till motorer, cyklar, mopeder och mc. Tryckning och prägling av reklam och presentartiklar. Programmering coh felsökning samt försäljning av dataprogram, nätverk samt IT (informationsteknik som används inom www. att vi kan programmera webservrar, siter och hemsidor). Varor och tjänster inom el-teleteknik och hemel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lemvigs Teknik & Fiske inte är momsregistrerat.

Idag är Lemvigs Teknik & Fiske och det finns flera bolag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Lemvigs Teknik & Fiske så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Lemvigs Teknik & Fiske är Lemvig, Frank som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lemvigs Teknik & Fiske har 630510-XXXX som sitt organisationsnummer.