Fagerholms Maskinservice

Östergötlands län

Information

681023-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fagerholms Maskinservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fagerholms Maskinservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Fagerholms Maskinservice finns i.

Fagerholms Maskinservice har varit registrerat sedan 2004-09-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fagerholms Maskinservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Fagerholms Maskinservice är och det finns flera bolag i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Fagerholms Maskinservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fagerholms Maskinservice så kan ni göra det på telefon genom 0142-50484 eller genom brev på följande adress:

Verkstadsservice med inriktning mot trädgårdsmaskiner, motorsägar, röjsågar, mindre båtmotorer. viss försäljning av ovanstående utrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fagerholms Maskinservice och det är Fagerholm, Jan Mikael Fredrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,