Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin

Östergötlands län

Information

Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin är en verksamhet som finns i Boxholm. I Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagelin, Jan-Christer Greger som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin på telefon 0142-58105.

Entreprenad och maskinarbete.

Idag är Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin av bolagstypen Enskild firma.

Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin innehar ej F-skattsedel och Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin så är det följande:

Strålsnäs Schaktservice K. Hagelin har 681127-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.