Blue Beaver Trading

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Boxholm och Blue Beaver Trading är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Blue Beaver Trading är ett av dem. Statusen för Blue Beaver Trading är att Bolaget är aktivt.

Blue Beaver Trading är ett Enskild firma och skapades 1993-01-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Blue Beaver Trading ska trivas.

Blue Beaver Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning och försäljning av ljus och ljud. Discjockey verksamhet Framställning och försäljning av skivor och band. Import, export och försäljning av kläder, fritidsartiklar m m. Framställning och försäljning av data-produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blue Beaver Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Blue Beaver Trading och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Blue Beaver Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Blue Beaver Trading är Adolfsson, Stig Pierre som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Blue Beaver Trading har 720712-XXXX som sitt organisationsnummer.