Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1

Östergötlands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 är ett bolag som finns i Boxholm. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Adebratt, Gunborg Alice som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Sonja Annika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Axel Uno Sören som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ulla-Britt Sigrid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Thosteman, Ann Birgitta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Maria Louise Elisabet som är född 1981 och har titeln SuppleantMartinsson, Alf Holger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ström, Erik Stefan som är född 1977 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 på telefon 013-230800.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Boxholmshus nr 1 har 723000-0775 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.