Beas Massage och Friskvård

Östergötlands län

Information

Beas Massage och Friskvård är en verksamhet som finns i Boxholm. I Beas Massage och Friskvård finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svahn, Kristina Beatrice som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Beas Massage och Friskvård så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Beas Massage och Friskvård på telefon 070-2926197.

Massage och friskvårdsuppdrag. Massage av certifierad massör erbjuds til privatpersoner, företag och föreningar i egen lokal eller hemma hos kunden, på företaget jag besöker, på spa. Allt som har med friskvård att göra, rehabilitering, rådgivning, kurser. Försäljning av produkter kopplade till verksamheten.

Idag är Beas Massage och Friskvård av bolagstypen Enskild firma.

Beas Massage och Friskvård är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Beas Massage och Friskvård innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-09 och Beas Massage och Friskvård är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Beas Massage och Friskvård så är det följande:

Beas Massage och Friskvård har 740508-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.