Didec ek. för.

Östergötlands län

Information

Didec ek. för. är ett bolag som finns i Boxholm. I Didec ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grönlund, Jenny Birgitta som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Schelin, Arne Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Törngren, Alf Birger Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Didec ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Didec ek. för. på telefon 013-170118.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska och sociala intressen genom att driva verksamhet inom företags- och affärsutveckling samt personaluthyrningsverksamhet. före- ningen ska bedriva rådgivnings- och utbildningsverksamhet och medverka i och till finansiella och individuellt anpassade lös- ningar. föreningen ska, genom att ta tillvara medlemmarnas idéer, medverka i och initiera affärsverksamhet, och också medverka till företagsetablering, även som delägare där det är förenligt med stadgarna.

Idag är Didec ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Didec ek. för. är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Didec ek. för. innehar ej F-skattsedel och Didec ek. för. är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Didec ek. för. så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig.

Didec ek. för. har 769604-8946 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.