Weideborgs Alltjänst

Östergötlands län

Information

800429-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Weideborgs Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Weideborgs Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Weideborgs Alltjänst finns i.

Weideborgs Alltjänst har varit registrerat sedan 2001-08-16 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Weideborgs Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Weideborgs Alltjänst är och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Weideborgs Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Weideborgs Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-3941172 eller genom brev på följande adress:

Maskinförare inom entreprenad och lantbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Weideborgs Alltjänst och det är Weideborg, Tobias Weine som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,