teknikshoppen Sweden

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Enskild firma som heter teknikshoppen Sweden. Det finns flera verksamheter som liknar teknikshoppen Sweden i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

teknikshoppen Sweden är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-03-26 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2009-03-24 så har teknikshoppen Sweden varit registrerat och sedan 2009-04-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är teknikshoppen Sweden och det finns fler verksamheter som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med teknikshoppen Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med teknikshoppen Sweden så kan ni göra det på 073-7685816.

Försäljning av teknik produkter företrädesvis Tv, dvd, datorer, filmer, kameror , telefoner, vitvaror och därmed förenliga tillbehör.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hameed, Natheer Kasim Abdel som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

teknikshoppen Sweden har 851120-XXXX som sitt organisationsnummer.