JA Trading Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

JA Trading Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Boxholm. I JA Trading Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Näringskedjan Gothia Ek. för. som är född och har titeln Komplementär, Actline Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Törngren, Alf Birger Anders som är född 1953 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med JA Trading Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JA Trading Kommanditbolag på telefon 013-174917.

Handel med hushållsartiklar, trädgårdsartiklar, hudvårdsprodukter och varor för hem och fritid som grossist och detaljist samt agenturverksamhet och förmedling av varupartier m m.

Idag är JA Trading Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

JA Trading Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JA Trading Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-29 och JA Trading Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JA Trading Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

JA Trading Kommanditbolag har 916414-5477 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.