Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag är en verksamhet som finns i Boxholm. I Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedenlund, Eva Kristina Månsdotter som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Hedenlund, Peter Henry som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag på telefon 0142-52011.

VVS och fastighetsservice samt därmed förenlig verksamhet. Till- verkning av detaljer för byggnadsbranschen.

Idag är Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-03-06 och Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-03-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Hedenlunds rör & fastighetsservice Handelsbolag har 916695-7325 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.