Malexander Turism o Fritid Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Malexander Turism o Fritid Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Malexander Turism o Fritid Handelsbolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Malexander Turism o Fritid Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Malexander Turism o Fritid Handelsbolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1992-03-27. Men sedan 1993-01-01 så har Malexander Turism o Fritid Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Prästgårdsv. 3, 590 14, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Malexander Turism o Fritid Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-30180.

Boxholm arbetar för att bolag som Malexander Turism o Fritid Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Malexander Turism o Fritid Handelsbolag. Det finns flera bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel, godis, möbler, presentartiklar. Bensin och oljor. Uthyrning av stugor, campingplatser, cyklar och kanoter. Turist- och lägerverksamhet.

Firmatecknare för Malexander Turism o Fritid Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Malexander Turism o Fritid Handelsbolag och det är följande personer, Edlund, Knut Robert Gunnar som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Rehn Edlund, Carina Elisabeth som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Malexander Turism o Fritid Handelsbolag är 916696-0931.