Fibo Cableservice Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969710-5261 är organisationsnummer för verksamheten Fibo Cableservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fibo Cableservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Boxholm som är den kommunen som Fibo Cableservice Handelsbolag finns i.

Fibo Cableservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-05-09 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fibo Cableservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fibo Cableservice Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Fibo Cableservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Fibo Cableservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5947408 eller genom brev på följande adress:
Väderstadsv. 25B, 590 12, Boxholm

Markentreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Fibo Cableservice Handelsbolag och det är Karlsson, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Petersson, Ronny Erik Ragnar som är född 1952 och har titeln Bolagsman,