Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag finns. I Boxholm så finns det många olika Kommanditbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag har haft sedan 2005-10-20. Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag har funnits sedan och 2005-10-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäverplan 7, 590 13, Boxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-7545891.

Boxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag har idag 969711-3281 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag

Handel med batterier, tändare, byggmaterial

I Eriksson Partihandel i Boxholm Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Marcus Lars Erik som är född 1985 och har titeln Komplementär, Eriksson, Ester Maria som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .