Smedhamra Byggtjänst

Östergötlands län

Information

Smedhamra Byggtjänst hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Smedhamra Byggtjänst finns. I Boxholm så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Smedhamra Byggtjänst tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Smedhamra Byggtjänst har haft sedan 1994-01-01. Smedhamra Byggtjänst har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Smedhamra Byggtjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-74140.

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Smedhamra Byggtjänst har idag 430331-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Smedhamra Byggtjänst

Mur och putsarbeten. Kakelsättning. Om- och tillbyggnads- arbeten.

I Smedhamra Byggtjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bo Lennart som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Eliasson, Kerstin Elsa Maria som är född 1956 och har titeln Prokurist, .