KAFNG i Sverige

Östergötlands län

Information

450515-XXXX är organisationsnummer för bolaget KAFNG i Sverige. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KAFNG i Sverige är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som KAFNG i Sverige finns i.

KAFNG i Sverige har varit registrerat sedan 2003-11-06 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för KAFNG i Sverige så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

KAFNG i Sverige är och det finns flera bolag i Boxholm som också är .

Firmatecknare för KAFNG i Sverige är följande:

Vill ni komma i kontakt med KAFNG i Sverige så kan ni göra det på telefon genom 0142-58188 eller genom brev på följande adress:

Konstnärlig - författarskap, journalistik, utställning, produktion, skyltproduktion och artist. Formgivning - möbler och armatur. Kafé och restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KAFNG i Sverige och det är Eckerman, Per Ragnar Emil som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,