Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Boxholm och Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material är ett av dem. Statusen för Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material är att Bolaget är aktivt.

Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material är ett Enskild firma och skapades 1973-08-17. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material ska trivas.

I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sälja virke och byggnadsmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material inte är momsregistrerat.

Idag är Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-30676.

.

De som är på något sätt har med Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material är Frödestam, Anders Stefan Endro som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Trävarufirma Endro Frödestam Snickeri & Bygg- material har 450521-XXXX som sitt organisationsnummer.