TK Transportprodukter

Östergötlands län

Information

460910-XXXX är organisationsnummer för bolaget TK Transportprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TK Transportprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som TK Transportprodukter finns i.

TK Transportprodukter har varit registrerat sedan 1992-01-03 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för TK Transportprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-16.

TK Transportprodukter är och det finns flera bolag i Boxholm som också är .

Firmatecknare för TK Transportprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med TK Transportprodukter så kan ni göra det på telefon genom 070-7527882 eller genom brev på följande adress:

Handel med båtar, bil- och släpvagnar samt tillbehör. Produktut- veckling. Försäljning- och transporttjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med TK Transportprodukter och det är Karlsson, Tord Gerhard som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,