Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson

Östergötlands län

Information

470616-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson finns i.

Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson har varit registrerat sedan 2000-03-30 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson är och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson så kan ni göra det på telefon genom 0142-54009 eller genom brev på följande adress:

Skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sevedstorp Karl-Åke Gustavsson och det är Gustafsson, Karl Åke som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,