Håkan Lindgren Åkeri

Östergötlands län

Information

480904-XXXX är organisationsnummer för bolaget Håkan Lindgren Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Lindgren Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Håkan Lindgren Åkeri finns i.

Håkan Lindgren Åkeri har varit registrerat sedan 1991-07-05 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Lindgren Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Håkan Lindgren Åkeri är och det finns flera bolag i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Håkan Lindgren Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Håkan Lindgren Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 070-3321919 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Lindgren Åkeri och det är Lindgren, Håkan Vilhelm som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,