Fräsch & Glad i Malexander

Östergötlands län

Information

510907-XXXX är organisationsnummer för företaget Fräsch & Glad i Malexander. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fräsch & Glad i Malexander är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Fräsch & Glad i Malexander finns i.

Fräsch & Glad i Malexander har varit registrerat sedan 1996-01-11 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fräsch & Glad i Malexander så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fräsch & Glad i Malexander är och det finns flera bolag i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Fräsch & Glad i Malexander är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fräsch & Glad i Malexander så kan ni göra det på telefon genom 0142-30016 eller genom brev på följande adress:

Kropp och själ - Hår, hud och naglar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fräsch & Glad i Malexander och det är Karlsson, Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,