Nitya Consulting filial till Oy Properson Ab Finland filial

Östergötlands län

Information

Filialen skall idka inkvarterings-, uthyrnings-, kurs-, fest- och cateringsverksamhet, idka näringsverksamhet samt ordna skolning, konsultation, terapi och arbetshandledning individuellt, för människo- och parförhållanden, i grupp, på arbetsplatser, inom organisationer och företag med avsikt att öka den personliga tillväxten och skickligheten i ledarskap, att öka kommunikationsförmåga, självkännedom och säkerhet vid uppträdanden samt för att minska stress och reda ut konflikter samt att producera, översätta, förmedla, utöva parti- och minuthandel av ADB-, AV- och skriftligt material på området, uthyrning, reparation och byggande av behövliga utrymmen, produktion, import och export, förmedling, uthyrning, parti- och minuthandel med olika produkter som används i verksamheten samt förmedling av inhemska och utländska lärare, konsulter och gruppledare inom landet och utomlands. Företaget kan idka publiceringsverksamhet, köpa och sälja värdepapper och fastigheter. Företaget kan söka stöd för att utveckla eller stöda sin verksamhet av utomstående offentlig eller privat finansiär.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nitya Consulting filial till Oy Properson Ab Finland filial vars verksamheterstyp är Filial.

I Boxholm så är Nitya Consulting filial till Oy Properson Ab Finland filial en av många verksamheter vars bolagstyp är Filial och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 2004-11-01 så skapades Nitya Consulting filial till Oy Properson Ab Finland filial och verksamheten är har ej F-skattsedel.

516403-5890 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Boxholm.

Just nu är Nitya Consulting filial till Oy Properson Ab Finland filial och det finns många verksamheter som är i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Nitya Consulting filial till Oy Properson Ab Finland filial så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nitya Consulting filial till Oy Properson Ab Finland filial är Borg Hyökki, Marianne Elisabet som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hyökki, Matti Anton som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Furtenback, Ragna Hillevi som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .