Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Boxholm och Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt är ett av dem. Statusen för Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt är att Bolaget är aktivt.

Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt är ett Enskild firma och skapades 1998-01-09. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt ska trivas.

Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-51900.

.

De som är på något sätt har med Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt är Åkerstedt, Sven Göran som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Boxholms Bilservice Göran Åkerstedt har 520411-XXXX som sitt organisationsnummer.