Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Boxholm och Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration är ett av dem. Statusen för Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration är att Bolaget är aktivt.

Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration är ett Enskild firma och skapades 2006-01-02. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration ska trivas.

I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Ekonomi- och löneadministration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration inte är momsregistrerat.

Idag är Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration är Kolsbo, Bodil Marianne som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bodil Kolsbo Ekonomi- och löneadministration har 521120-XXXX som sitt organisationsnummer.