Firma Bertil Krölle Taxi

Östergötlands län

Information

530523-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Bertil Krölle Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Bertil Krölle Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Firma Bertil Krölle Taxi finns i.

Firma Bertil Krölle Taxi har varit registrerat sedan 1984-12-14 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Bertil Krölle Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Firma Bertil Krölle Taxi är och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Firma Bertil Krölle Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Bertil Krölle Taxi så kan ni göra det på telefon genom 0142-51393 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Bertil Krölle Taxi och det är Krölle, Denis Bertil Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,