Bernt Kjellstrand,s Åkeri

Östergötlands län

Information

Bernt Kjellstrand,s Åkeri hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Bernt Kjellstrand,s Åkeri finns. I Boxholm så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bernt Kjellstrand,s Åkeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bernt Kjellstrand,s Åkeri har haft sedan 1992-01-01. Bernt Kjellstrand,s Åkeri har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bernt Kjellstrand,s Åkeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-57282.

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bernt Kjellstrand,s Åkeri har idag 540430-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bernt Kjellstrand,s Åkeri

Åkeri samt därmed förenlig verksamhet

I Bernt Kjellstrand,s Åkeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kjellstrand, Bernt Harry som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .