Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark

Östergötlands län

Information

540915-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark finns i.

Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark har varit registrerat sedan 1995-12-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark är och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark så kan ni göra det på telefon genom 0142-50440 eller genom brev på följande adress:

Konservering av fåglar och däggdjur. Handel med jakttillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Bocksholms Konservatorfirma L. Dungmark och det är Dungmark, Lars Yngve som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,