Ryckelsby Däckservice

Östergötlands län

Information

550406-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ryckelsby Däckservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ryckelsby Däckservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Ryckelsby Däckservice finns i.

Ryckelsby Däckservice har varit registrerat sedan 1989-08-18 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ryckelsby Däckservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Ryckelsby Däckservice är och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Ryckelsby Däckservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ryckelsby Däckservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med däck och tillbehör inom bilbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Ryckelsby Däckservice och det är Karlsson, Bertil Håkan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,