Görans Skog och Trädgårds Service

Östergötlands län

Information

Görans Skog och Trädgårds Service hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Görans Skog och Trädgårds Service finns. I Boxholm så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Görans Skog och Trädgårds Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Görans Skog och Trädgårds Service har haft sedan 1994-01-01. Görans Skog och Trädgårds Service har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Görans Skog och Trädgårds Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-57028.

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Görans Skog och Trädgårds Service har idag 550704-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Görans Skog och Trädgårds Service

Konsultverksamhet inom skogsskötsel och avverkning. Förmedling och försäljning av skogs- och trädgårdsmaterial. Skötsel av skog och trädgård.

I Görans Skog och Trädgårds Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl Göran Lennart som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .