Boxholms Förvaltnings AB

Östergötlands län

Information

Boxholms Förvaltnings AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Boxholms Förvaltnings AB finns. I Boxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boxholms Förvaltnings AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Boxholms Förvaltnings AB har haft sedan 1994-01-01. Boxholms Förvaltnings AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Boxholms Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Carl Tryggers v. 9, 590 12, Boxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-52510.

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Boxholms Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

Boxholms Förvaltnings AB har idag 556002-3425 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bengtsson, Bengt-Åke Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Boxholms Förvaltnings AB

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt konsultverksamhet avseende administration och management samt därmed förenlig verksamhet.

I Boxholms Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Bengt-Åke som är född 1937 och har titeln VD, Olsson, Mats Ola Rohde som är född 1943 och har titeln Vice VD, Bengtsson, Bengt-Åke som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Ola Rohde som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallberg, Anna-Lena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln RevisorBellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, .