Boxholm Technologies AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Boxholm Technologies AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. Boxholm Technologies AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Boxholm Technologies AB är momsregistrerat sedan2007-02-01 och har organisationsnummer 556027-8995.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0142-52510 alternativt besöka eller skicka post till Boxholm Technologies AB på följande adress Teknikringen 10, 583 30, Linköping.

Boxholm Technologies AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-25.

I Boxholm Technologies AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bengtsson, Bengt-Åke som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska till föremål för sin verksamhet ha kombinera, anpassa och leverera högteknologilösningar och därmed förenlig verksamhet.