Wasaskog AB

Östergötlands län

Information

Wasaskog AB är ett av många verksamheter som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Wasaskog AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wasaskog AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Wasaskog AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1941-03-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wasaskog AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Boxholm arbetar för att verksamheter som Wasaskog AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wasaskog AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, driva skogs- bruk, samt driva med nu nämnda verksamheter förenlig rörelse.

Firmatecknare för Wasaskog AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Douglas, Gustaf Archibald Siegwart Firman tecknas två i förening av -Carlander, Hans Olof Wilhelm -Danielsson, Fredrik Gabriel Ludvig -Douglas, Carl Fredrik Wilhelm A -Douglas, Elisabeth Aurore Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wasaskog AB och det är följande personer, Carlander, Hans Olof Wilhelm som är född 1943 och har titeln VD, Carlander, Hans Olof Wilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Douglas, Gustaf Archibald Siegwart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Fredrik Gabriel Ludvig som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Douglas, Carl Fredrik Wilhelm A som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Douglas, Elisabeth Aurore som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot.Mörner, Carl-Gustaf Gabriel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mivell, Pär Thomas Ingvar som är född 1961 och har titeln Revisor, Pettersson, Ulf Bertil Folke som är född 1959 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wasaskog AB är 556040-0367.