Aktiebolaget Boxholmshus

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Aktiebolaget Boxholmshus. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Boxholmshus tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Boxholmshus är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556084-0463.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0142-89600 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Boxholmshus på följande adress Centrumg. 8, 590 11, Boxholm.

Aktiebolaget Boxholmshus är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Boxholmshus så sitter följande personer i styrelsen: , Trygg, Kjell Åke Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , , Adolfsson, Britt Annika som är född 1950 och har titeln Suppleant . Ekman, Inga Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant . Gustavsson, Josef Arne som är född 1938 och har titeln Suppleant . Karlsson, Nils Arne som är född 1952 och har titeln Suppleant . Karlsson, Stig Åke som är född 1949 och har titeln Suppleant . Kindberg, Lars Stefan som är född 1964 och har titeln Suppleant . Palm, Sven Tomas Mikael som är född 1955 och har titeln Suppleant . . . . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga, förvalta, utveckla, förvärva, avyttra och hyra ut fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också ansvara för drift och underhåll av simhallen samt kommunens tekniska nyttigheter såsom gatu- och parkmark, renhållning samt vatten- och avloppsnät jämte därmed förenlig verksamhet.