Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556126-7245 är organisationsnummer för bolaget Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag finns i.

Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-06-11 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-51917 eller genom brev på följande adress:
Wrangels v. 33, 590 12, Boxholm

Bolaget skall bedriva byggnadsfirma och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Lars Rosenlöf Aktiebolag och det är Rosenlöv, Lars Harald som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlöv, Rut Majvor Irene som är född 1949 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,