Boxholms Motorverkstad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556147-2068 är organisationsnummer för bolaget Boxholms Motorverkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Boxholms Motorverkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Boxholms Motorverkstad Aktiebolag finns i.

Boxholms Motorverkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-05-24 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Boxholms Motorverkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Boxholms Motorverkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Boxholms Motorverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Boxholms Motorverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-57035 eller genom brev på följande adress:
Strålsnäs, 590 15, Boxholm

Bolaget ska bedriva bensinmack, bilverkstad värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Boxholms Motorverkstad Aktiebolag och det är Lennartsson, Lennart Mats David som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegnäs, Annika Majvor Viola som är född 1953 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,