Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1972-05-10 så har Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Frebyv. 1, 590 13, Boxholm. Vi ni istället prata med Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på 0142-51075.

Bolaget skall bedriva handel med järn- och byggmaterial, bedriva byggnadsrörelse samt köpa, sälja och äga fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Johansson, Stig Bertil Sterner som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Stig Robert Patrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Elsa Märta Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Boxholm Järn & Bygg Aktiebolag har 556163-9112 som sitt organisationsnummer.