Örmo Skogar Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter Örmo Skogar Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Örmo Skogar Aktiebolag i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Örmo Skogar Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1972-08-17 så har Örmo Skogar Aktiebolag varit registrerat och sedan 1977-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Örmo Skogar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Örmo Skogar Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ronnebyv. 43 A, 362 40, Konga. Vi ni istället prata med Örmo Skogar Aktiebolag så kan ni göra det på 0142-52520.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, att driva skogsbruk, samt annan med nu nämda verksamhet förenlig rörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Carlander, Hans Olof Wilhelm som är född 1943 och har titeln VD, Carlander, Hans Olof Wilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Douglas, Gustaf Archibald Siegwart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Fredrik Gabriel Ludvig som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Douglas, Carl Fredrik Wilhelm A som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Douglas, Elisabeth Aurore som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotMörner, Carl-Gustaf Gabriel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mivell, Pär Thomas Ingvar som är född 1961 och har titeln Revisor, Pettersson, Ulf Bertil Folke som är född 1959 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Douglas, Gustaf Archibald Siegwart Firman tecknas två i förening av -Carlander, Hans Olof Wilhelm -Danielsson, Fredrik Gabriel Ludvig -Douglas, Carl Fredrik Wilhelm A -Douglas, Elisabeth Aurore Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Örmo Skogar Aktiebolag har 556168-2203 som sitt organisationsnummer.