Boxholms Industrisystem Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Boxholms Industrisystem Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Boxholms Industrisystem Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Boxholms Industrisystem Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Boxholms Industrisystem Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-12-05. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boxholms Industrisystem Aktiebolag ska trivas.

Boxholms Industrisystem Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva konsultverksamhet avseende företagsorganisation, information inkl ekonomi- och administrativa system mm samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boxholms Industrisystem Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Boxholms Industrisystem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Boxholms Industrisystem Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-52510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Bengt-Åke -Olsson, Mats Ola Rohde.

De som är på något sätt har med Boxholms Industrisystem Aktiebolag är Olsson, Mats Ola Rohde som är född 1943 och har titeln VD, Olsson, Mats Ola Rohde som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt-Åke som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Lars Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Bellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant.

Boxholms Industrisystem Aktiebolag har 556173-1257 som sitt organisationsnummer.