Etof i Boxholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Etof i Boxholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Etof i Boxholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Etof i Boxholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Etof i Boxholm Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1973-08-01. Men sedan 1973-01-01 så har Etof i Boxholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stenholmsv. 3, 590 12, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Etof i Boxholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-51610.

Boxholm arbetar för att företag som Etof i Boxholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Etof i Boxholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning, montering och reparationer av däck och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Etof i Boxholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Eriksson, Carina Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Etof i Boxholm Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Carina Maria som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Eriksson, Lars Valdemar som är född 1947 och har titeln VD, Eriksson, Lars Valdemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Birgitta Maria Linnea som är född 1948 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Etof i Boxholm Aktiebolag är 556182-8012.