Pallet Runner AB

Östergötlands län

Information

Pallet Runner AB är ett av många bolag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Pallet Runner AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pallet Runner AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Pallet Runner AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1973-08-14. Men sedan 1973-01-01 så har Pallet Runner AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kärrg. 1, 590 13, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pallet Runner AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-297949.

Boxholm arbetar för att bolag som Pallet Runner AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pallet Runner AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva produktion, utveckling och försäljning av materialhanteringsutrustning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pallet Runner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pallet Runner AB och det är följande personer, Stenvard, Rolf Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rolf Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Emma Karin som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Pallet Runner AB är 556183-0125.