Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag är ett bolag som finns i Boxholm. I Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Stig Åke som är född 1949 och har titeln VD, Karlsson, Stig Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Birgitta Ingrid som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sundin, Ulf Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ulf Sundin Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag på telefon 0142-50141.

Bolaget skall bedriva snickerifabriksrörelse samt konsultationer och utbildning i företagsekonomi samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Allan Carlsson Leksaksfabrik Aktiebolag har 556187-9049 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.