Boxholms Profil Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning av rullformade profiler, profiltillverkning inom plåt- och stål- konstruktioner till förbrukare jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Boxholms Profil Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Boxholms Profil Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1980-12-04 så skapades Boxholms Profil Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Boxholms Profil Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Boxholms Profil Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556207-3576 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Boxholm.

Just nu är Boxholms Profil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Boxholms Profil Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-293950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Boxholms Profil Aktiebolag är Ström, Oskar Ola som är född 1969 och har titeln VD, Ström, Oskar Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Inge Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.