Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva byggnadsplåtslageri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1981-02-23 så skapades Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556208-8434 är organisationsnummret för företaget som finns i Boxholm.

Just nu är Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-50744 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hallgrens Plåt i Boxholm Aktiebolag är Lindgren, Carl Gustaf Kenneth som är född 1947 och har titeln VD, Lindgren, Carl Gustaf Kenneth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallgren, Karl Edvin som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantFurlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .