MB Leasing Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och MB Leasing Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och MB Leasing Aktiebolag är ett av dem. Statusen för MB Leasing Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

MB Leasing Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-06-02. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som MB Leasing Aktiebolag ska trivas.

MB Leasing Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt leasingverksamhet, huvudsakligen avseende utrustning för värmeisolering, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MB Leasing Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är MB Leasing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med MB Leasing Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-57239.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med MB Leasing Aktiebolag är Nilsson, Bertil Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ebba Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

MB Leasing Aktiebolag har 556210-3522 som sitt organisationsnummer.