Ecab Invest Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ecab Invest Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Ecab Invest Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ecab Invest Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ecab Invest Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1982-06-11. Men sedan 1981-01-01 så har Ecab Invest Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsv. 67, 595 41, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ecab Invest Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-18525.

Boxholm arbetar för att verksamheter som Ecab Invest Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ecab Invest Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall köpa och sälja fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ecab Invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Carlborg, Anders Karl Gunnar Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Barbro Elisabet -Karlsson, Bengt Ingmar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ecab Invest Aktiebolag och det är följande personer, Carlborg, Anders Karl Gunnar som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Barbro Elisabet som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Bengt Ingmar som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Wallerman, Anders Bengt som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Montelius, Marie Elisabeth som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Ann Jeanette som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot.Jonsson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ecab Invest Aktiebolag är 556218-1932.