Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära)

Östergötlands län

Information

Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) är ett företag som finns i Boxholm. I Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Per Johan Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Berndt Håkan Conny som är född 1945 och har titeln Suppleant, Feucht, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Tjärna Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) på telefon 0142-52005.

Bolaget skall medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) av bolagstypen Aktiebolag.

Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Matmarknaden i Boxholm AB (Ica Nära) har 556227-3127 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.