Boxholms AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Boxholms AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. Boxholms AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Boxholms AB är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556237-4651.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0142-52510 alternativt besöka eller skicka post till Boxholms AB på följande adress Carl Tryggers v. 8, 590 12, Boxholm.

Boxholms AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Boxholms AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Brandes, Erik Ove som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , . , , . . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall till föremål för sin verksamhet ha att äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva företagsledning för koncernen samt konsultverksamhet avseende administration och management samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.