Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1984-02-15 så har Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag varit registrerat. Idag är Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bäverplan 5, 590 13, Boxholm. Vi ni istället prata med Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 0142-50849.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Tudén, Bo Krister Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tudén, Anita Solvig Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Bo Thudéens Fastighets Aktiebolag har 556240-3682 som sitt organisationsnummer.